Wykwintna kolacja składająca się z:
Zupa
Krem z zielonych warzyw z sosem balsamico i kruszoną białą czekoladą
Danie główne
Pierś z kaczki z musem żurawinowym w winie Porto, podana z szafranowym puree
Deser
Beza Pavlova z owocami
Dania gorące serwowane:
Sandacz pod pierzynką serową z puree pietruszkowym, podany z carpaccio z buraka czerwonego i kaszą bulgur
Boeuf Strogonow
Barszczyk czerwony z muffinką
Zimne przystawki na stołach:
Mięsa pieczyste szefa kuchni
Wiejskie wędliny z tradycyjnej wędzarni
Pasztet z dziczyzną z sosem cumberland
Rolada z kaczki z nutą rozmarynu i żurawiny
Polędwiczki wieprzowe faszerowane warzywami
Śledź w śmietanie
Jajka serwowane po tatarsku
Świeży pomidor i ogórek
Sałatka cezar
Sałatka lubelska
Sosy i dipy
Pieczywo pszenne i żytnie
Bufet rybny:
Gravlax w sosie miodowo-cytrynowym
Kremowe roladki z łososia
Krewetki królewskie w cytrusowych sosach
Sałatka krabowa
Szpinakowa rolada z łososiem
Sushi Bar
Bufet staropolski:
Wędzone wędliny i wyroby staropolskie
Mięsa pieczone szefa kuchni
Kiełbasa wiejska
Wąsko krojone pieczone żeberka
Pieczony udziec wieprzowy
Staropolskie pikle i leśne grzyby
Chrzan i ćwikła
Bufet słodki:
Candy Bar
Ciasta bankietowe w papilotach
Słodkie babeczki
Pralinki orzechowe
Owoce filetowane
Soki owocowe, woda z cytryną i miętą, napoje gazowane
Kawa z ekspresu i herbata
Dodatkowo:
Alkohol bez limitu (wódka, wino)
Drink bar przy którym barmani bez limitu, przez całą noc będą serwować pyszne i orzeźwiające koktajle
Fotościanka po to byś mógł/mogła uchwycić na zdjęciach niezapomniane chwile spędzone ze znajomymi
Pokaz sztucznych ogni oraz kieliszek szampana o północy
Cena 260 zł/osobę
Cena 240 zł/osobę dla grupo powyżej 10 osób
Rezerwacje miejsc pod nr telefonu: 502 625 802 lub 507 421 445
e-mail: info@diamentowa.com.pl